Interessante spiller i 2019/20 sæsonen

Optil den nye NBA sæson, har vi samlet en liste over de mest interessante og spændende spillere at følge i 2019/20 NBA sæsonen.

Kristaps Porzingis, Dallas Mavericks: Han har spillet 48 kampe de sidste to sæsoner – ingen sidste sæson – efter hans knæskade og genoptræning. Han ønsker at gå hurtigt ind og blive topspillere i Marvericks franchise. Han skal samarbejde med Luka Doncic for at få Dallas langt. Måske det er starten på en ny superduo i NBA.

Jimmy Butler, Miami Heat: Kun Butler ville flytte fra et titelfavorit hold (Philly) for at spille i en klub, der ikke ligner en titeludfordre(Miami), fordi Butler mener, at hans evner er nok til at omdanne en franchise. Det er et hårdt forslag, men Butler virker glad og motiveret til at følge i hans mentor, Dwyane Wades fodspor. Vil det give ham den superstjernestatus, han ønsker at få?

Kyrie Irving, Brookyn Nets: Efter en sløj sæson i Boston sidste år, er Irving klar til at genvinde sin styrke og dominere ligaen med sit nye hold. Kan han sørge for at Nets holder sig med i toppen, indtil Durant er klar igen, så kan Nets godt gå hen at få en stor sæson.

Giannis Antetokounmpo, Milwaukee Bucks: Bliver det i år at han viser sig som ligaens absolut bedste? Han har været en superstjerne i flere år, og er klar til at tage det sidste spring. Kan han hjælpe Bucks med at komme langt? Og hvad med en forlængelse af hans kontrakt, der snart udløber?

Chris Paul, Oklahoma City Thunder: Han siger, at de rigtige ting nu er i Oklahoma City, men kan det nu passe? Chris Paul er i sin primetime bør være ene leder for sit hold. Men dette er ikke tilfældet. Kan Chris Paul holde sig skarp og tilfreds, så har OKC en god mulighed for at komme langt i år.

Zion Williamson, New Orleans Pelicans: En af nyeretids mest hypede rookies, gør klar til at gøre sin entré på den helt store scene. Med en fantastisk Preseason, er forventningerne skyhøje til Zion. Forsvar spillere skal passe på, for der er en ny superstjerne i byen, og hans mission er at blive GOAT.

Stephen Curry, Golden State Warriors: Klay Thompson er skadet i et godt stykke tid, og Stephen Curry, har derfor grønt lys til at gøre alt. Kan Curry som den førende spiller, få Warriors op i toppen af tabellen, og på mesterskabskurs?

Kawhi Leonard, LA Clippers: Han er nu et godt sted, geografisk og ellers, nu hvor han har et team, bygget op omkring ham. Kawhi virker sund og afgjort og udstyret til at tage Clippers steder, de aldrig har været før, og kan give sig selv det, han mangler: En MVP i grundspillet sæson.

LeBron James, Los Angeles Lakers: På randen af ​​35 år, vil han ud at vise at han stadig er den bedste, og han vil minde folk om hvordan han styrede ligaen, indtil lyskeskaden forkortede sin debutsæson i Los Angeles og tvang ham til at gå glip af playoffs. Holdet er forbedret med tilføjelsen af ​​Anthony Davis, og der er derfor gode muligheder for Lakers i kampen om mesterskabet.